Sunday, February 17, 2008

Ribbon Embroidery ~ New designs










12 comments:

chii said...

lawanya..penah tgk dlm tv cara2 nk wat sulaman riben ni..

david santos said...

Hello, Maklan!
Really beautiful. Thank you.
I loved this blog.

HomeKreation said...

Mak Lang,

Salam perkenalan. Saya dah masukkan blog Mak Lang ke dlm favourite link kat blog saya. Kalau senang jemputlah ke blog saya.

http://homekreation.blogspot.com/

Roz

whitetulip said...

hai maklang..such a cool blog. I really enjoy searching ur blog..the special is..got tulips!!i added ur fav.link in my blog..

whitetulip-scent.blogspot.com

maklang said...

roz..cantek2 jahitan Roz.

Sa...silakan..datang lah lagi ye..

tyare said...

muy bello trabajo, desgracidamente no hablo ingles, saludos!!! very beatiful roses jeje. me gustaria hablar mas ingles para que me esnseƱaras como se hacen esas maravillosas rosas . SAludos y besos

Anonymous said...

Menawan sekali. Dan seperti jatuh cinta pandang pertama. Well done Mak Lang ... Delima

Kak Ina said...

assalamualaikum Mak Lang,

Salam perkenalan dari kami. enjoy tengok blog2 mak lang cover everything. kami dah masukkan blog mak lang dalam kami punya blog circle. kalau mak lang ada masa singgah le kat:
http://sulamanchanting.blogspot.com/

Elisabeth Braun said...

Hi there! Thanks for visiting my blog and leaving the comment etc there.=) Lovely work here.

Sorry I don't speak Malay......!!! Mandarin any good to you???=)

maklang said...

Hi Elisabeth,

I don't speak mandarin at all...but I can speak and write in English though...

Thaks for visiting my blog...

Bhuvana said...

Hi Maklang,

I'm very happy to visit ur blog... ur RE works r really superb..! Urs r the most beautiful creations I've ever seen... my wish to learn RE is increasing...
May God bless u...

Azreen Afiza said...

Assalamualaikum Mak Lang,

Terima kasih kerana mak lang jadi sumber inspirasi saya untuk terjun ke dalam bidang jahitan RE ni.
Pertama kali terpandang terus teruja. Rasa hati nak buat RE ni. Tak tahu macam mana cara.
At lat cari kit kat Tanda Kasih Book Store. Beli on line.

Saya dah buat beberapa rekaan.
Saya juga tengok contoh jahitan mak lang.