Saturday, January 31, 2009

Red Roses

Assalamualaikum..



My latest RE..This time its for me... That is why the design is so so simple...








Code: CU 310109- 1
Size 16" x 16"
Price: RM 65/piece




Code: CU 310109- 2
Size 16" x 16"
Price: RM 65/piece

7 comments:

Pinchesska said...

salam maklang...nk tanya..price tu including isi perut ke or just the cover..
sori yer klu soalan terlepas keretapi...sbb ketapi kat sini selalu gak lambat..hikhikhik

maklang said...

pincheesska:

harga without insert . Insert tu kalau ada nak pos pulak jadik bulky. And postage tu bila nak pos baru tahu berapa. Normally courier, RM5 to 10. Kalau banyak, mahallah sikit!

sALLy said...

aslm.maklang,sally nk tny ttg beg yg bercode B2-1312208 tu..ada x beg warna hijau ke..?

maklang said...

sally:

beg2 ni seme custom made, kalau nak kaler ijau, maklang boleh buat kaler ijau. cuma kalau buat kaler ijau, daun2 kena tukar jadik kaler brown, kalau tak tak menarik sangat, ...tapi ikutla kalau nak daun ijau pun boleh dibuat...sally nak tempah ke?

sALLy said...

mmm..sally ingt nk beli utk mak la..kl beg tu kaler biru (mcm SB 020109-01)tu, cantik x..?sb mak sally xnk kaler yg cerah2 sb takut cepat kotor..dia nk bawa beg tu gi mengaji kitab hehe..so,apa pendapt maklang..kl blh,daun tu nk kaler hijau gak.ok x kl beg tu biru..?

maklang said...

sally :

Mcam tu Ok...bisa di atur...sila hantar email...senang nak contact dan please state details ye..

Anonymous said...

ye ke...yea yea..sukenyeeee..tima kaceh maklang..
ni email sally : chukiwa@yahoo.com