Saturday, June 25, 2011

Buku Sulam Riben Siri 1



Assalamualaikum...

Alhamdulillah ..buku dah keluar...TQ PTS...Moga laris manis...Amin..


RM13.oo 88 halaman...kalau ada yang berminat..sila inform saya. Buku ini juga ada dijual di kedai2 di malaysia...:)

21 comments:

Ina said...

woww..best nie.kalau sekali dgn kos pos berapa yer???saya tinggal di langkawi.lagi satu nak tanya..Mak lang ada jual Jarum Dgn.Ram getah tak??
Kat langkawi nie susah nak dapat..

euphoria said...

Mak Lang, content buku ni sama tak dgn buku Sulam Pita Melayu tu?

maklang said...

ina, pos RM5 je..jarum ada, ram getah tak de...tapi ram getah licin nak jahit payah


euphoria:

tak sama, ni sulaman asas..

maklang said...

ina, pos RM5 je..jarum ada, ram getah tak de...tapi ram getah licin nak jahit payah


euphoria:

tak sama, ni sulaman asas..

Dexterous Deedee said...

Is this book also avaiable in English language too?

linda said...

salam mak lang, linda nak beli lah buku ni... berminat plak dgn seni ni.. ape lg perkara asas yg lain.. klu sye nak bli smua alat2 tu + buku brp harganye?

Anonymous said...

slam,lau nk bli nk order cane ni

maklang said...

Dexterous

its in malay, but I am quite sure you can just follow the pictures in it, for demonstrations...

Dexterous Deedee said...

Thank you for the prompt reply. Much appreciate your work

Anonymous said...

salam ... mcm mana cara saya nak dapatkan buku ini.. kalau nak order dari maklang boleh ke...

Anonymous said...

salam..maklang, saya berminat nak beli kedua2 buku sulaman tu. Brape ek hrganya? Klu pos ke k.brg kira cmne?
Maklang bleh x bls email saya di slurpy_ku@yahoo.com

Magia dos bordados said...

Fico feliz com a publicação do seu livro. Parabéns! Tem como você enviar a editora para que possamos procurar pela internet e vê como podemos comprar. Sera um prazer poder comprar seus livros. Obrigada, Algecira
http://alcastrosantos.blogspot.com
www.alcastos@uol.com.br

Anonymous said...

assalamualaikum,
saya nak tanya dalam buku ni belajar tajuk ape e??
ada berapaa modul??

Magia dos bordados said...

Olá! Como posso comprar esse livro? Moro no Brasil e queria muito comprá-lo. Abraços, Algecira
alcastros@uol.com.br
alcastrosantos.blogspot.com

Anonymous said...

Assalamualaikum...
mak lang...
nak tanyer la...
macam mn nk dapat buku tu...
berminat sangt la....harap m.lang dapat reply dgn segera...
TQVM mak lang...

Anonymous said...

buku ni utk blaja jahit sulam ker..?

Intan Zulhilmi said...

sya da beli buku ni...MMG BEST SGT!!!!SAYA SUKAKANNYERRRRRR

lily said...

salam..maklang, saya berminat nak beli kedua2 buku sulaman tu. Berapa ye harganya termasuk pos ke perak??
Maklang boleh x balas ke email saya di sweets_butterfly91@yahoo.com

UmmuAimanIrfan said...

Assalamualaikum Mak Lang. Moga MakLang sihat sejahtera. Amin.
Mak Lang, saya berminat utk membeli kedua dua buku. Boleh beritahu saya berapa harga termasuk kos penghantaran.
Email kepada saya Ummuaimanirfan@gmail.com

Anonymous said...

nak beli terus cam maner
lavendernovella@yahoo.com

Anonymous said...

saya nak beli buku ni. macam mana ya? saya baru nak belajar menyulam tapi tak tahu di mana nak beli alatan menyulam seperti jarum dan ram. boleh cadangkan kedai yang terletak di kuala lumpur ataupun area selangor tak? :D terima kasih...